jksz
Szentendre 2017. júl. 08. (20:00)

Karosi Júlia Quartet


Karosi Júlia Quartet

KAROSI JÚLIA QUARTETT feat. BORBÉLY MIHÁLY

Karosi Júlia - ének
Tálas Áron - zongora
Bögöthy Ádám - bőgő
Varga Bendegúz - dob

George Gershwin dalai hidat képeznek a klasszikus zene és a jazz között, s ebben a világban rendkívül otthonosan érzem magam. A koncert hangulata a Broadway show-k világát idézi, ugyanakkor Fenyvesi Márton új hangszerelésében a dalok egyediek, modernek, különlegesek. Karosi Júlia rangos helyeken énekelt már itthon és külföldön is a saját,  2009-ben alapított  Karosi Júlia Quartettjével.  A zenekar főként az énekesnő saját szerzeményeit játssza. Hangzásukon érződik a klasszikus zene és a modern jazz hatása, zenéjük érzékeny, finom, a letisztultságot keresi. A zenekar számos fellépést tudhat maga mögött rangos fesztiválokon és klubokban, itthon és külföldön egyaránt.  Karosi Júlia számára a jazz tradícióin túl fontosak a népdalok, Bartók erőteljes művei és az őt meg a környezetét meghatározó kultúrák, zenék. Ezeket a belső gyökereket igyekezett felkutatni, s ezen gyökerek alapján meghatározni a saját zenei identitását.

Jegyárak és információk

2 000 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ők nyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivált!

Ők nyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivált!

A 2017-es fesztivál közönségdíját az Acoustic Planet, a szakmai zsűri elismerését pedig a Muzsik és Volkova szerezte meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Justin Bieber elérte, hogy kitiltsák Kínából

Az egyik legnépszerűbb kanadai énekest rossz magaviselete miatt pillanatnyilag nem látják szívesen Kínában. A hivatalos álláspont szerint az énekes botrányos ügyletei miatt hozták meg ezt a döntést.

Bérczesi Robi Óbudán ad akusztikus koncertet – belépő csak 500 HUF!

Bérczesi Robi legismertebb dalainak akusztik verziójával áll ki a közönség elé Óbudán ma, egy különleges hangulatot árasztó, megújult térben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek